ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

logo ΝΟΘ
Tel: +302310414521

Tel : +302310413262

Summer Camp 2023 & Summer SAILING Camp 2023

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ξεκινούν με το τέλος της σχολικής χρονιάς και προσφέρουν στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

Δύο τα προγράμματα για φέτος !

Summer Camp 2023 & Summer SAILING Camp 2023

Γενικά…

Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα όμορφο περιβάλλον ακριβώς δίπλα στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, δημιουργώντας νέες φιλίες, ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Μυούνται από καταρτισμένους προπονητές σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται η ιστιοπλοΐα, η κωπηλάσια, το τένις και το σκάκι.

Η εκπαίδευση των παιδιών είναι βιωματική και οι ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία μέσω παιχνιδιών κατασκευών, καλλιτεχνικής και δημιουργικής απασχόλησης.

Παράλληλα φέτος και για πρώτη χρονιά δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, το Summer Sailing Camp του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα έχει στόχο την εκμάθησή του αθλήματος της ιστιοπλοΐας. Έτσι, αντί της κωπηλασίας και του τένις τα παιδιά θα κάνουν 3 ώρες ιστιοπλοΐα κάθε μέρα. Ο καλοκαιρινός καιρός είναι ιδανικός για προπόνηση και μετά από παρακολούθηση μαθημάτων δύο εβδομάδων, θα μπορούν οι μικροί αθλητές μας να πάρουν δίπλωμα από την Ακαδημία του Ν.Ο.Θ. για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Όποιοι αθλητές θέλουν να συνεχίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας θα μπορούν να ακολουθήσουν την κατηγορία σκαφών Optimist.