Η εκδήλωσή σας (Γάμος - Βάφτιση) στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Η εκδήλωσή σας στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της Καλαμαριάς, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της παραλίας της Θεσσαλονίκης, υπογράφει γαμήλιες δεξιώσεις απαράμιλλης αισθητικής σε έναν μοναδικό χώρο εκδηλώσεων με πανοραμική θέα στην παραλιακή ζώνη της πόλης και τον Θερμαϊκό κόλπο.

Η αίουσα εκδηλώσεων έτοιμη να υποδεχθή την εκδήλωση. Η αίουσα εκδηλώσεων έτοιμη να υποδεχθή την εκδήλωση.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με δυνατότητα φιλοξενίας 300 ατόμων σε καθιστό γεύμα και ως 400 σε κοκτέιλ, οι καλεσμένοι του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης απολαμβάνουν μεγάλη ποικιλία γευστικών, tailor-made μενού με την υπογραφή του καταξιωμένου Domotel Executive Chef, Herve Pronzato, προσωποποιημένες υπηρεσίες πολλών αστέρων που προσφέρει αποκλειστικά το Les Lazaristes Catering, καθώς και άνετο parking.

Πανοραμική όψη του ομίλου και της άιθουσας εκδηλώσεων

Επιλέξτε την αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης για να διοργανώσετε μια μοναδική δεξίωση για σας και τους καλεσμένους σας.

Η αίθουσα έτοιμοι να υποδεχθεί τους καλεσμένους.

Η αίθουσα έτοιμοι να υποδεχθεί τους καλεσμένους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης συνδυάζει ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και αίσθηση γαστρονομίας, που εγγυώνται μία συναρπαστική γαμήλια εκδήλωση.

Εκδήλωση στην αίθουσα Η αίουσα εκδηλώσεων έτοιμη να υποδεχθή την εκδήλωση.

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων της Les Lazaristes Catering στο (23104132622310647444) για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας.

Ο λιμενίσκος του Ομίλου το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι της αίθουσας εκδηλώσεων

Το εκκλησάκι του Ομίλου το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι της αίθουσας εκδηλώσεων

 

 

facebook_like: 
`