Ακαδημία ιστιοπλοίας ενηλίκων | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Ακαδημία ιστιοπλοίας τριγώνου ενηλίκων

 

Σκοπός: Η Ιστιοπλοΐα Ολυμπιακού τραπεζίου, αποτελεί ένα από τα αθλήματα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα πάμπολλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πόλη μας διακρίνετε για την παράδοση της στη διάδοση του αθλήματος και τις επιτυχίες που έχουν κατακτήσει Θεσσαλονικείς αθλητές. Αποτελεί ιδανικό τόπο για κάποιον που θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτήν. Επιπλέον, η ιστιοπλοΐα, αποτελεί δραστηριότητα που δεν περιορίζει κάποιον ηλικιακά κάνοντας την ιδιαίτερα ελκυστική και προσιτή σε άτομα όλων των ηλικιών.

Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν, να γνωρίσετε και να νιώσετε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας αγωνιστικών λέμβων, να ταξιδέψετε με σκάφη που αποτελούν αναγνωρισμένες διεθνείς και ολυμπιακές κατηγορίες, σας ενημερώνουμε ότι Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ακαδημία Ενηλίκων. Με μία πλήρη σειρά μαθημάτων εντός και εκτός της θάλασσας, με προπονητές, έμπειρους ιστιοπλόους πρωταθλητές του ομίλου μας, σας περιμένουμε να αρμενίσετε και να ζήσετε τις έντονες συγκινήσεις που μας προσφέρει η αγωνιστική ιστιοπλοΐα λέμβων.

To πρόγραμμα σε αυτή την ακαδημία το καθορίζει ο υπεύθυνος σχολής ο οποίος χρησιμοποιεί για αυτήν την ακαδημία σκάφη SOLING και αν χρειαστεί κατά περιπτώσεις 420, 470. Η ακαδημία αυτή είναι μηνιαίας παρακολούθησης και χωρίζεται σε τμήμα αρχαρίων και προχωρημένων.

 "Πρόγραμμα Μαθημάτων"

 

facebook_like: 
`