Σχολή Match Race | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Σχολή Match Race

O Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης  στα πλαίσια της καλλιέργειας της ιστιοπλοΐας τριγώνου στην χώρα μας, δημιούργει την πρώτη εξειδικευμένη Σχολή Match Race στην Βόρεια Ελλάδα. Απευθύνεται σε ευρύ φάσμα (αθλητών-αγωνιζόμενων) και γεφυρώνει τη αγωνιστική ιστιοπλοΐα μικρών σκαφών (dingy) με τα μεγάλα (ανοιχτή θάλασσα).

Τί είναι το Match Race: Πρόκειται για ιστιοπλοϊκούς αγώνες μικρής διάρκειας 20-30 λεπτών μεταξύ δύο πανομοιότυπων σκαφών (ιστιοπλοϊκές  μονομαχίες)

Προϋποθέσεις: Δύο (2) τουλάχιστον πανομοιότυπων σκαφών (keelboat-σκάφη με μόνιμη καρίνα)   3-6 ατόμων (SOLING, PLATU 25, κλπ).

  • 3 σημαδούρες
  • 1 φουσκωτό
  • 2 ομάδες αποτελούμενες από 3-5 άτομα έκαστη.

Σε ποιους απευθύνεται: H Σχολή εκμάθησης Match Race απευθύνεται σε αθλητές που  έχουν κάρτα υγείας και δελτίο Ε.Ι.Ο,  έχουν συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες  dingy ή ανοιχτής θάλασσας, είτε σε αγωνιζόμενους που έχουν παρακολουθήσει αγωνιστικά τμήματα εγκεκριμένων σχολών, και μπορούν να το πιστοποιήσουν.

Τρόπος λειτουργίας: Με δεδομένο ότι τα σκάφη είναι δύο και δεν χωράνε περισσότερα από πέντε άτομα το καθένα. Ο ελάχιστος αριθμός εκπαιδευομένων είναι οκτώ και ο μέγιστος δέκα, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.Προκειμένου να διασφαλίσουμε υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, το κάθε γκρουπ θα έχει τον εκπαιδευτή του.

Πρόγραμμα: Κάθε κύκλος σπουδών περιλαμβάνει οκτώ πρακτικά και θεωρητικά  μαθήματα. 
Για την συμμετοχή στα μαθήματα-προπονήσεις θα πρέπει όλοι οι αθλητές να έχουν  έγκυρο αθλητικό δελτίο και κάρτα υγείας.

Για Αιτήσεις Εγγραφής και πληροφορίες

Στην Γραμματεία του Ομίλου: τηλ. 2310413262 - e-mail: nautical@ncth.gr

Χατζηγιάννης Μάνος :τηλ. 6934854205 - email: manos.chatzigiannis@hotmail.com

 

`