Εκδηλώσεις της Σχολής ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Εκδηλώσεις

Η ακαδημία εκτός των μαθημάτων (θεωρητικών και πρακτικών) δίνει την δυνατότητα σε αυτούς που την παρακολουθούν να συμμετάσχουν σε πληθώρα κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η κύρια εκδήλωση που θα παραβρεθείτε είναι η απονομή σας στην αίθουσα του τζακιού του ομίλου όπου μετά την απονομή ακολουθεί μπουφές και ποτό στο Bar της Αίθουσας και θεωρείται και η σημαντικότερη εκδήλωση της ακαδημίας όπου προσκαλούνται όλοι οι πρώην απόφοιτοι της ακαδημίας, οι φίλοι τους και συγγενείς τους καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ομίλου.

Στην ίδια αίθουσα κάθε Πέμπτη μετά το τέλος του θεωρητικού μαθάματος ( κατά την διάρκεια των μηνών που δεν το επιτρέπει η θερμοκρασία) συγκεντρώνονται τα μέλη του ομίλου όπως και η συμμετέχοντες στην ακαδημία, καθώς και αυτοί που έχουν αποφοιτήση από αυτήν, σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον όπου μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους. Κατά τους μήνες που το επιτρέπει η θερμοκρασία μεταφερόμαστε στο μπαλκόνι του ομίλου.

Εκτός αυτών των συγκεντρώσεων κάθε Πέμπτη, γίνονται και πολλές άλλες εκδηλώσεις όπως πάρτυ, σεμινάρια, ομιλίες με θέματα σχετικά με την θάλασσα και μη, και άλλες πολλές.

Περαιτέρω ο όμιλος διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του έτους οπού μπορούν να παραβρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου (Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, Αποκριάτικο Πάρτυ, Μπάρμπεκιου, Κακαβιά, Θεοφάνεια, Γουρουνόπουλο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Απονομές αγώνων, και άλλες πολλές) όπου αυτοί που παρακολουθούν την ακαδημία όπως και αυτοί που έχουν αποφοιτήση από αυτήν, είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, μιας και θεωρούνται "άνθρωποι του ομίλου".

facebook_like: 
`