Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Εγκαταστάσεις Ομίλου

Το μεράκι και η φροντίδα των ανθρώπων του Ν.Ο.Θ. για το σωματείο τους είναι διαχρονικά. Στη διαδρομή των 75 χρόνων της ζωής του Ομίλου υπήρξαν σημαντικοί σταθμοί-γεγονότα, που πρέπει και αξίζει να καταγραφούν. Ευτυχής συγκυρία όταν η ιστορική διοίκηση των Άλκη Παπαδημητρίου και Δημήτρη Ζάννα διέγνωσε ότι για να αναπτυχθεί ο Ν.Ο.Θ. και να μπορέσει να επιτελέσει το δύσκολο έργο του πρέπει να αποκτήσει το δικό του χώρο. Έτσι τον Οκτώβριο του 1960 θεμελιώθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ.

Σημαντικότατη στη συνέχεια και η συμβολή για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων των Προέδρων Σταύρου Κωνσταντινίδη και Στέργιου Φέσσα. Τα οράματα για έναν Όμιλο που η οργάνωση-λειτουργία και εξέλιξη θα κατέγραφαν επιτυχίες και εκτός των ελληνικών ορίων έγιναν πραγματικότητα.

Μέλημα της σημερινής διοίκησης του Ομίλου είναι η διαρκής συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων καθώς και ο εκσυγχρονισμός-εξοπλισμός όλων των αθλητικών υποδομών για ακόμη καλύτερες συνθήκες άθλησης και για ακόμη καλύτερα αθλητικά αποτελέσματα.

facebook_like: 
`